Edit Content
Eye Check Logo

Connect With Us

Eye Check Logo

Het gemiddelde inkomen van een coffeeshopeigenaar

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp

 

Coffeeshops hebben de afgelopen tien jaar in het hele land een grote groei doorgemaakt. Geschat wordt dat ze de afgelopen tien jaar met minstens 70% zijn gegroeid. Veel jonge professionals en studenten dromen ervan om ooit hun eigen zaak te openen.

Salaris
Het gemiddelde inkomen voor een eigenaar ligt tussen de 20.000 en 40.000. Het salaris zal sterk afhangen van hoe lang ze al in bedrijf zijn. De eerste twee jaar in het bedrijf kon de eigenaar geen winst maken omdat hij de opstartkosten zal betalen. Een gevestigde coffeeshop eigenaar verdient ongeveer $ 40.000 per jaar.

Plaats
Het is het beste om er een te starten op een locatie die goed zichtbaar is voor het grote publiek. Enkele toplocaties voor hen zijn stadsgebieden, grote winkelcentra of op grote kruispunten. Het kiezen van een goede locatie is een belangrijke factor bij het runnen van een succesvolle coffeeshop.

Uitgaven
Het openen van een kan ergens tussen de 35.000 en 300.000 kosten. De gemiddelde kosten om er een te openen zijn ongeveer 200.000. Deze uitgaven omvatten een bedrijfslocatie om te huren of te kopen, het juiste gereedschap dat u nodig heeft om koffie te zetten, de mogelijkheid om de bedrijfslocatie te renoveren zodat deze kan worden omgevormd tot een coffeeshop, het inhuren en opleiden van werknemers om het te runnen, en de advertentiekosten in om het te promoten nadat het is geopend.

Overwegingen
Er zijn veel overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden bij het openen van een lokale coffeeshop. De eerste overweging is hoe te concurreren met de grotere coffeeshopketens. Het antwoord hierop is om de kwaliteit van de klantenservice en de beste koffie in de stad te bieden. Prijs de koffie tegen een scherpe prijs, om te kunnen concurreren met de grotere winkelketens. Promoot deze nieuwe zaak door er lokale bands in te laten spelen.

Leuke weetjes

Op dit moment is koffie de op één na meest verhandelde grondstof ter wereld. De eerste meest verhandelde grondstof op aarde is olie. Wereldwijd worden er elke dag meer dan 400 miljard kopjes koffie gedronken, waarmee het de populairste drank ter wereld is.

Related News

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *